Σε αυτο το σημείο μπορείτε να καταθέσετε τις ερωτήσεις σας ώστε να αποτελέσουν ταυτόχρονα οδηγό για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

10 Comments

 • Πάρης Χρηστίδης

  Καλησπέρα!
  Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη φόρμα δήλωσης συμμετοχής για τα επιμορφωτικά σεμινάρια 3D-printing. Επίσης, θα μπορούσατε να ενημερώσετε αν έχουν οριστικοποιηθεί ημερομηνίες για τη φετινή χρονιά;

  • ciastudies

   Γεια σας, η ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής στα σεμινάρια είναι η 23η Δεκεμβρίου, θα ξεκινήσουν στις 10/01/2022 και θα ολοκληρωθούν στις 28/02/22.
   Οι υποβολές για τον διαγωνισμό θα ανοίξουν στις 01/02/22 και θα ολοκληρωθούν στις 15/04/22.
   Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στις 08/05/22.
   Οι βεβαιώσεις συμμετοχής και βράβευσης θα αποσταλλούν στις 15/05/22.

 • Αθανάσιος Παπαζαχαρίας

  Γειά σας,
  ενημέρωσα τους μαθητές μου (Γ΄ Γυμνασίου) για το διαγωνισμό σας και μου έθεσαν κάποιες (εύλογες) ερωτήσεις που δεν γνώριζα να τους απαντήσω.
  Μια από αυτές αφορούσε τη διάρκεια (σε εβδομάδες) των online μαθήματων και το φόρτο εργασίας που αυτά μπορεί να έχουν (αν για παράδειγμα περιέχουν επιμέρους ασκήσεις ή εργασίες που θα πρέπει να ολοκληρώσουν οι μαθητές).
  Επίσης θα ήθελαν να μάθουν και ποιο είναι το λογισμικό που χρησιμοποιείται για τα μαθήματα σχεδίασης.
  Αν μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει ή να μας κατευθύνει που μπορούμε να βρούμε περισσότερες πληροφορίες θα είμασταν ευγνώμωνες

  • ciastudies

   Γεια σας, και ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον. Το σεμινάριο πραγματεύεται γενικά ζητήματα της τρισδιάστατης σχεδίασης και εκτύπωσης αλλά και λογισμικά. Το περιβάλλον σχεδιασμού που αναλύεται είναι το Tinkercad. Η διάρκεια του σεμιναρίου των μαθητών είναι 6 εβδομάδων και ο ελάχιστος εβδομαδιαίος χρόνος είναι η 1 ώρα. Φυσικά δεν υπάρχει άνω όριο και οι ίδιοι οι μαθητές διευρύνουν την διάρκεια συμμετοχής τους καθώς οι συνεργατικές δραστηριότητες κινούν το ενδιαφέρον τους.

 • Εκπαιδευτικός γυμνασίου

  Γεια σας, πότε αναμένεται να ξεκινήσουν τα σεμινάρια για τους μαθητές αλλά και για τους εκπαιδευτικούς; Επίσης, τι επίπεδο γνώσεων πρέπει να έχουν οι μαθητές σχετικά με τη 3d εκτύπωση ώστε να είναι σε θέση να συμμετάσχουν στο διαγωνιστικό μέρος; Σας ευχαριστούμε πολύ.

  • ciastudies

   Γεια σας, ο διαγωνισμός απευθύνεται τόσο σε έμπειρους όσο και σε άπειρους μαθητές και εκπαιδευτικούς που πρώτη φορά εισέρχονται στην τρισδιάστατη σχεδίαση και εκτύπωση. Επίσης καλύπτει όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης. Όλοι μπορούν να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις με εύκολο τρόπο, και καλλιεργώντας την δημιουργικότητά τους να σχεδιάσουν το έργο τους. Τα μαθήματα προκειμένου να μην έχουμε διακοπή θα ξεκινήσουν στις 01/03/2022 και θα ολοκληρωθούν στις 15/04/22.

 • Αθανάσιος Παπαζαχαρίας

  Όταν μια ομάδα δηλώσει συμμετοχή υπάρχει ενημέρωση για την αποδοχή ή όχι της δήλωσης; Μήπως κάτι δεν έκανα καλά και δεν ολοκληρώθηκε η εγγραφή των μαθητών μου (ομάδα The Lagoonies από το Μεσολόγγι).

  • ciastudies

   Όλες οι δήλωσεις είναι αποδεκτές (και η δική σας καταγεγραμμένη). Θα πρέπει απλώς να έχετε λάβει επιβεβαίωση της παραλαβής την στιγμή που αποστέλλετε την αίτηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *